MatsRace Privatperson

MatsRace är en rolig och effektiv 10-veckors utmaning där målet är ökad hälsa, uthållighet och energinivå. Resultatet är ofta en väsentlig viktnedgång och framförallt en ny hälsosam och lycklig inställning till livet.  MatsRace passar alla personer som vill komma igång med sin träning, ändra sina livsvanor och känner att de behöver en rolig vägledning i detta.

MatsRace har genomförts av 1000-tals personer och är ett pedagogiskt, välbeprövat koncept vilket utvecklats och förfinats av Mats Petersson, en av Sveriges mest populära föreläsare inom träning, hälsa och kost med 25 års erfarenhet. MatsRace är ett samarbete mellan Matsvision och Motionsrace.

 

Hur går det till?

Under ett MatsRace deltar man i lag om 4-10 personer i vilket man  utmanar andra lag och peppar varandra internt. Detta i kombination med tillgång till proffesionellt utformade och instruerande träningsprogram , recept och motiverande utskick gör MatsRace till den optimala vägen till dina mål om ett energifyllt hälsosamt och lyckligt liv. Man registrerar sin aktivitet och sina rutiner enkelt i programmet, inga förkunskaper krävs förutom att man kan hantera en dator, surfplatta eller smartphone.

Kostnad

Ett MatsRace kostar 699kr /deltagare och man behöver endast tillgång till en dator/surfplatta eller smartphone för att kunna deltaga. Inget medlemskap på gym eller tillgång till vikter behövs! Inte häller behöver man någon tidigare erfarenhet inom träning eller kost.

Varför MatsRace?

Vill du ändra kost, träning eller livsvanor för att nå ett hälsosammare liv är MatsRace en effektiv rolig och hållbar väg dit!

Hur deltar jag?

Hitta 3-9 lagmedlemmar och maila namn + mailadresser till mats@matsvision.se  eller använd formuläret nedan så återkommer vi med betalningsinformation.

Träningsprogram och recept

Enkelt att genomföra

Hälsotips för energi och lycka

Resultat som består

Energi för livet

Komposition

Personlig utveckling 90%
Ökad hälsa 85%
Ökad energi 85%
Nöje 100%

Energi för livet

Start

Ett MatsRace startar med en motiverande webbsänd föreläsning, s.k webinar. Här skapas grunden till det som sedan kommer bli en resa av personlig utveckling, ökad styrka och uthållighet och som kommer ge dig nya hälsosamma vanor. Under föreläsningen går vi igenom de olika delarna som skapar ett liv med balans mellan jobb, fritid och träning. Ni kommer få verktygen att lyckas med förändringen och förutsättningarna för MatsRace presenteras.

Teknisk plattform med eget inlogg

Varje individ får ett eget inlogg och en egen profil.  Genom hela utmaningen presenteras nyheter och uppdateringar på plattformen. Där registrerar man sin aktivitet och kan även följa hur man själv och laget ligger till i tävlingen. Man kan följa lagkamrater och se vilka mål man uppnått och vilka medaljer man tagit.

Tävlingens kanaler

Tävlingen finns på egen webbplats som anpassad sig för dator,  smartphones och surfplattor. För enklare telefoner med datatrafik fungerar de mest elementära funktionerna. Under tävlingen mottas intro, login, uppföljning och avslut och personliga meddelanden kan skickas.

Möjlighet att bädda in viktiga funktioner som poängställning och registrering av träning på egna intranätet finns.

Över 80% av deltagarna fullföljer utmaningen aktiveras och upplever ökat välmående under och efter MatsRace.
Detta i kombination med klart förbättrade fysiska tester ger goda förutsättningar för ett hälsosammare, mer aktivt och produktivt liv.

Ökad aktivitet – Förbättrad fysik och hälsa

Ökad lycka – Mer energi

Ökad förbränning – Viktnedgång

Upplever väsentlig förbättring*

Kontakta oss för information och deltagande!