MatsRace

Är er grupp eller företag redo för en rolig, utvecklande och motiverande utmaning som leder till förbättrad hälsa bland individerna med ökad team-känsla och produktivitet som resultat?

MatsRace är ett väl beprövat upplägg för er som grupp eller företag som tar hälsan på allvar! Vi har tidigare utvecklat  företag som ABB, idrottsstjärnor i Tre Kronor och OS-atleter!

Ett MatsRace startar med en motiverande föreläsning med Mats Petersson som har över 25 års erfarenhet av företagsutveckling, träning, hälsa och kost. Redan efter föreläsningen kommer gruppen vara berikad och motiverad nog att starta en förändring i sitt liv; för att få mer energi i jobb och fritid och bli en bättre version av sig själv. Därefter deltar gruppen/företaget i en intern hälsoutmaning på vår tekniska plattform där varje individ får en unik profil med eget inlogg och registrerar där enkelt sina träningspass, nyttiga måltider och andra hälsosamma aktiviteter för att tjäna poäng och gå vinnande ur tävlingen. Man tävlar både individuellt och i lag och förutom de rent hälso- och energimässiga framstegen borgar MatsRace för team-building och gemenskap.

Våra kunder har upplevt stora hälsoförbättringar och ökad stämning på arbetsplatsen vilket i sin tur lett till ökad produktivitet på gruppnivå och upplevd livskvalité på individnivå. Självklart skräddarsyr vi upplägget för att passa er verksamhet och MatsRace kan kombineras med andra produkter och paket.

Är ditt företag intresserad av MatsRace? Kontakta oss via formuläret nedan eller maila för offert och/eller ett förutsättningslöst första möte.

Tidigare kunder

ABB
Volvo
Tre Kronor
SEB

Djurgården Hockey
Forever Living
Dormy

Energi för livet

Komposition

Personlig utveckling 90%
Team-Building 85%
Produktivitet 75%
Nöje 100%

Energi för livet

Energi för livet

Start

Ett MatsRace startar med en motiverande föreläsning, anpassad för gruppen eller företaget. Här skapas grunden till det som sedan kommer bli veckor av personlig utveckling på individnivå och ökad gemenskap, team-känsla och produktivitet som grupp. Under föreläsningen går vi igenom de olika delarna som skapar ett liv med balans mellan jobb, fritid och träning. Ni kommer få verktygen att lyckas med förändringen och förutsättningarna för MatsRace presenteras.

Teknisk plattform med eget inlogg

Varje individ får ett eget inlogg och en egen profil.  Genom hela utmaningen presenteras nyheter och uppdateringar på plattformen. Där registrerar man sin aktivitet och kan även följa hur man själv och laget ligger till i tävlingen. Man kan följa lagkamrater och se vilka mål man uppnått och vilka medaljer man tagit.

Tävlingens kanaler

Tävlingen finns på egen webbplats som anpassad sig för dator,  smartphones och surfplattor. För enklare telefoner med datatrafik fungerar de mest elementära funktionerna. Under tävlingen mottas intro, login, uppföljning och avslut och personliga meddelanden kan skickas.

Möjlighet att bädda in viktiga funktioner som poängställning och registrering av träning på egna intranätet finns.

Över 80% av deltagarna aktiveras och upplever ökat välmående under och efter MatsRace.
Detta i kombination med klart förbättrade fysiska tester ger goda förutsättningar för ett hälsosammare, mer aktivt och produktivt liv.

Ökad aktivitet – Förbättrad fysik och hälsa

Ökad lycka – Högre motivation

Förbättrat immunförsvar – Mindre sjukfrånvaro

Deltagande*

Kontakta oss för information och offertförfrågan