Peak performance

matsvision-peak-performance-1000x550

Du kommer att bli förvånad över hur lätt det går. Mats Petersson är en av Sveriges mest meriterade personer inom sitt område: kropp och knopp. Han vet att alla kan öka sin prestationsförmåga, oavsett ålder. I sina föreläsningar går Mats igenom hur näring, kondition och sömn påverkar både vår kroppsliga och mentala styrka.

Mats ger mer än goda råd – han visar hur kroppens ”maskineri” fungerar, och varför det går i baklås när vi missköter det.

När Mats föreläser om ett liv i harmoni är det lätt att återkoppla till sin egen tillvaro. Du kan se vad du gör som är tillräckligt bra och inse var förbättringarna ska sättas in. Det är konkret och kopplat till verkligheten.

Mats har i sitt arbete under de senaste 23 åren utvecklat en formel för hur företag och organisationer kan skapa en effektivitet i världsklass.

I ett arbete med den svenska läkemedelsindustrin påvisar Mats hur ledarskapet påverkar hälsan i sådan utsträckning att människor inte bara blir friskare och gladare, utan också tjänar mer pengar åt företaget.


Innehåll

  • Det är lätt att vara bäst
  • Liv i harmoni skapar höga prestationer
  • Förändra nu
  • Steg för steg metod

Sagt om föreläsningen

Energi för livet

Kommun Region Skåne

”Både roligt och lärorikt med ett fantastiskt tempo dagen igenom!”

Energi för livet

Kontakt och bokning

För ytterligare  information eller bokning kontakta oss:
mail mats@matsvision.se
telefon 070-303 43 27

Energi för livet


Våra kunder